V neděli naše akademie poměřila své fotbalové dovednosti ve staré sportovní hale v České Lípě s místním Arsenalem. Ročník 2010 od 13 hodin začal celé fotbalové odpoledne. Všichni naši fotbalisté zaslouží pochvalu. Ukázalo se, že tento ročník má svou fotbalovou kvalitu a když na sobě budou chtít pracovat, mohou se fotbalově prosadit. Byla radost se koukat na některé krásné fotbalové akce.

Sestava: Martin Kubíček, Eliška Kovačovičová, Kuba Kotek, Jenda Doubek, Jiří Pavlas, Míla Netík, Ondra Kadečka, Míša Kohoutková, Matěj Spurný

Od 14:30 vystřídal tento ročník 2010, ročník 2011, který byl posílen ještě hráči z ročníku 2010. Naši nejmenší se fotbalově určitě neztratili, bojovali, co jim síly stačily. Pro některé to bylo první fotbalové měření sil a je to velká zkušenost. Určitě tým ostudu neudělal a každý hráč si vyzkoušel své fotbalové dovednosti.

Sestava: Jenda Kratěna, Pavlík Říčař, Robin Sochůrek, Míra Nevole, Lukáš Pavlík

Závěrem bych chtěl poděkovat všem hráčům za výbornou reprezentaci naší Fotbalové akademie. Rodičům patří veliké poděkování za pomoc s dopravou hráčů na tuto akci a podporu přímo v hale.

Za FA – Marek Holub st.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *