V úterý 28.7. odjela naše FA na již tradiční letní fotbalový kemp. Po dvou letech se opět změnila základna kempu. Poprvé FA zajížděla do městečka Plavy u Tanvaldu. Zde v krásném prostředí na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš našla FA ideální podmínky v Penzionu MAXÍK. Po celou dobu kempu využívala FA sportoviště Sokol Plavy a městečka Plavy.

Celý kemp proběhl dle tréninkového plánu. Pro hráče bylo připraveno několik soutěží a her. Vítězem v žonglování byla Eliška, která porazila i své starší „kolegy“. Ve fotbalových kvízech se ukázalo, jaké mají hráči teoretické znalosti. Hráči odehráli i dva velké turnaje. Jedním z turnajů byl plážový fotbal, zde si všichni vyzkoušeli náročnost tohoto letního fotbálku a pak na závěr kempu, proběhl již tradiční turnaj týmů. V tomto turnaji obhájil své prvenství tým trenérů „Legendy“. I když opět se ukázalo, že naši fotbalisté jsou lepší každým rokem. Ale na prvenství si musí ještě minimálně rok počkat.

Na závěr kempu jsme naše fotbalisty vzali do obce Josefův Důl. Zde se nachází krásné vodopády na Jedlovém potoce. Všichni jsme si to krásně užili a mohli pokračovat na cestě zpět k rodičům.

Během kempu se tradičně ukázal charakter všech hráčů. Každý hráč si hrábl na dno svých fyzických sil, ale jsem přesvědčen, že se opět vytvořila skvělá parta mladých fotbalistů, která bude dělat čest naší FA a našemu městu.

Ještě jednou chci poděkovat všem hráčům, trenérům a spolupracovníkům, kteří nám pomáhají s touto skvělou akcí.

Věřím, že se hráčům líbilo na kempu 2020 a již se těšíme na kemp 2021.

Za FA – Marek Holub st.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *