Jménem FA se patří vám všem poděkovat. Letošní rok byl těžký a složitý. Pro nás trenéry, hráče, rodiče i fanoušky. Ve složité době, kdy se stále neví co bude, se nám hrozně špatně plánuje a trénuje. Přesto vše, co bylo špatné, se nám v roce 2020 dařilo. Naši hráči udělali každý svůj pokrok. Na všech hráčích je vidět chuť a radost ze hry a to je pro nás to důležité.

Děkuji našim trenérům, kteří opravdu zaslouží velikou pochvalu. V kategorii starších žáků: Marek H. mladší, Honza N st. a Honza K. st. Všichni tři zasloužíte velikou pochvalu. Tým pod vaším vedením jde neustále nahoru svými výkony a jsem velmi šťastný, že se pod vaším „tvrdým“ vedením vytvořila skvělá parta výborných fotbalistů.

V kategorii přípravek si zaslouží pochvalu za trenérskou práci Tomáš Š. Honza J. st.. Je za vámi vidět kus tvrdé trenérské práce. Výkony našich hráčů jsou každé utkání lepší a rostou nám v akademii nové fotbalové hvězdičky. To je ten náš cíl. Vidět děti radovat se na fotbalovém hřišti.

Dále je potřeba poděkovat všem rodičům, fanouškům. Velmi si vážíme vaší přízně a věřím, že naše FA naopak vám v roce 2020 dělala radost.

Na závěr vám všem chceme popřát krásné Vánoční svátky a do nového roku 2021 hlavně hodně zdraví a pohody.

Za FA – Marek Holub a tým FA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *