FA MAHO sport / TJ TATRAN  – SK Noviny  1-1 na pokutové kopy 4-1

V neděli 3.10. odehrál sdružený tým další mistrovské utkání. Naším soupeřem byl tým SK Noviny. My tyto soupeře neznáme a tak je pro nás z hlediska taktiky složité se na soupeře připravit. Každé utkání je pro nás obrovskou školou a pro hráče zkouška. Netlačíme na výsledky, seznamujeme se se soutěží. Každé utkání hrajeme v jiném složení, ale bojujeme a to se cení.

V tomto utkání jsme čekali těžký, fyzicky náročný fotbal. Plně se to potvrdilo. Bohužel jsme velmi brzy prohrávali. Hra byla neurovnaná a působili jsme hrozně nervózně. Hosté hráli fyzicky náročný fotbal a nás velmi držel Ondra Blažek v brance. Svými zákroky nakonec pomohl vybojovat bod po 90-ti minutách a druhý bod vychytal v penaltách, kdy dokázal dvě chytit. Děkujeme Ondro. Celý tým tentokrát zaslouží pochvalu za bojovnost. Fotbalové to moc nebylo, ale nasazení a chuť se rvát o výsledek se cení.

Velikou kaňkou na utkání je vyloučení Radima Čadka, který si pokazil velmi dobrý výkon ve stoperské dvojici s Márou Holubem mladším.

Branka: Sven Švára

Sestava: Ondra Blažek – Tomáš Vejskrab, Radim Čadek, Mára Holub ml., Sven Švára – Tomáš Velecký – David Büttner, Kuba Linger /c/, Ondra Sedlický, Michal Marček – Matouš Doubek

Střídající: Pavel Nemeš, Michal Šťastný

Připraveni: Láďa Krezjl, Venda Svoboda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *