V sobotním dopoledni jsme na domácím hřišti přivítali dosud neporažený tým z Jestřebí. Hráče jsme upozorňovali na to, že nás nečeká jednoduché utkání, což se nám potvrdilo hned v úvodu utkání, kdy jsme zaspali začátek a hned jsme prohrávali 1:0 a další dvě šance soupeře chytil náš brankář. Po špatném začátku jsme se oklepali a dostali jsme se do zápasu, odměnou nám byla vyrovnávací branka, která nám dodala ještě více chuti a do poločasu jsme si vytvořili ještě tři brankové příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. 

Do druhé půle jsme vstoupili aktivně s cílem překlopit výsledek na naší stranu, což se nám podařilo když jsme proměnili dva rychlé brejky. Bohužel jsme podlehli tíze okamžiku a vedení nám svázalo nohy, najednou jsme se začali bát hrát, zbavovali jsme se zbytečně míčů, začali jsme kupit triviální chyby, po kterých soupeř v posledních minutách utkání vyrovnal, poslední slovo jsme měli my, ale bohužel jsme trefili pouze brankovou konstrukci. V závěrečné dovednostní soutěži, kterou jsou penalty na nás bylo znát zklamání z promarněného výsledku, a tak uspěl soupeř.

Hráče je potřeba pochválit za skvěle odehrané utkání, kdy až na prvních 10 minut jsme byli lepším týmem. Jsme prvním týmem, který sebral Jestřebí nějaké body. Ohlas diváků byl velmi pozitivní a je vidět že náš fotbal divácké oko baví. 

V dalším kole zajíždíme do daleké Dubé. 

Za tým: Marek Holub mladší a Jan Netík starší – trenéři týmu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *