FA MAHO / TJ TATRAN – FK Cvikov 5 – 3

Po debaklu v minulém týdnu chtěl tým ukázat, že umí hrát fotbal. Opět v jiném složení, ale s návratem opor jsme šli do utkání s cílem vyhrát. Začátek utkání se nám povedl a Honza Netík všem ukázal, jak je skvělý fotbalista a po skvělém „slalomu“ otevřel skore 1-0.  V tutové šanci netrefil branku David Doubek a tak přišel trest v podobě vyrovnání 1-1. Náš tým to hodně zasáhlo a po standartní situaci a hrubé chybě v obraně jdou hosté dokonce do vedení 1-2. My jsme fotbalovějším týmem, ale nedaří se nám v koncovce. Nakonec se nám v poslední minutě prvního poločasu podaří vyrovnat. To po krásně zahraném rohovém kopu se v pokutovém území prosazuje Radim Čadek 2-2.

Do druhého poločasu jdeme s cílem zlomit utkání. To se nám daří, kdy se nádhernou střelou prosazuje Ondra Sedlický 3-2. V za chvilku další „tutovku“ pálí David Doubek a opět přichází trest. Úplně zbytečná standartní situace a hosté vyrovnávají na 3-3.

Naši hráči, ale neskládají zbraně a v tomto utkání chceme vyhrát. A tak jdeme štěstí na proti. Po dlouhé přesné přihrávce od Máry Holuba, se nádhernou střelou opět prosazuje Ondra Sedlický 4-3. Máme herní převahu a tu korunujeme další brankou. Tu vypracuje v utkání velmi dobře hrající David Doubek pro svého bráchu Matouše. Ten míří přesně k tyči hostujícího brankáře a vedeme 5-3. To je nakonec konečný výsledek utkání.

Tým je potřeba tentokrát pochválit za chuť vyhrát. Kluci se prali o výsledek, to je pozitivní. Bohužel nám to trochu kazí nedisciplinovanost některých hráčů. To se musí radikálně změnit!!

Sestava týmu:

Ondra Blažek – Tomáš Vejskrab, Mára Holub, Radim Čadek, Ondra Sedlický – Kuba Souček, Sven Švára, Honza Netík /c/, Dan Machálek – Pavel Nemeš, David Doubek

Střídali: Matouš Doubek, Ota Wagner, Michal Šťastný

Za tým: Marek Holub st, Marek Holub ml

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *