FA MAHO sport/Tatran – FK SKLO Kamenický Šenov 6 – 0

V neděli od 15 hodin sehrál tým dospělých další mistrovské utkání. Naším soupeřem byl tým z Kamenického Šenova. Po prvním vyhraném utkání v klubové historii v minulém týdnu, jsme všichni nervózně čekali, co to s naším týmem udělá.

Od našeho soupeře se čekala důrazná hra a na to se náš tým v kabině připravil. Od začátku utkání jsme hráli pozorně v obraně. Na obou krajích záložní řady se nám dařilo rychlými kontry nutit soupeře k chybám. V prvním poločase se nejdříve krásně trefil levačkou Sven 1-0. Za několik málo minut jsme zvýšili své vedení po první brance benjamínka týmu Matouše Doubka 2-0. Tak skončil první poločas.

Ve druhém poločase jsme chtěli hrát pozorně a držet míč na svých kopačkách. To se nám povedlo a po další „pumelici“ Svena jsme šli do velmi příjemného vedení 3-0. Pak přišla krásná bratrská spolupráce. David Doubek uvolnil Matouše a ten svým druhým gólem zvýšil naše vedení již na luxusních 4-0.

Pak došlo ke střídání v našem týmu a hned po minutě na hrací ploše, se po další nádherné akci a přihrávce Davida Doubka střelecky prosadil Michal Marček 5-0. To však ještě nebyl konec. Na konečných 6-0 zvýšil Kuba Souček. Hosté během utkání ohrozili v naší brance pozorného Ondru Blažka jen střelami z dálky. S těmi si náš brankář velmi dobře poradil.

Utkání se nám nad míru podařilo a diváci, kteří v krásném nedělním odpoledni zavítali na stadion TJ Tatran viděli 6 gólů z kopaček domácích hráčů a ještě celou řadu zajímavých akcí. 

Stínem jinak krásného utkání bylo v samém závěru utkání zranění kapitána týmu Kuby Lingra. Věříme, že Kuba bude brzy v pořádku.

Sestava týmu:

Ondra Blažek – Tomáš Vejskrab, Mára Holub, Radim Čadek, Ondra Sedlický – Kuba Souček, Kuba Linger /C/, Sven Švára, David Doubek – David Büttner, Matouš Doubek

Střídající: Michal Marček, Michal Šťastný, Venda Svoboda, Ota Wágner, Pavel Nemeš

Ostatní výsledky III. Třída SEVER

SK Kunratice – FK Pertoltice 2:3 (1:2) Pen: 7:8

TJ Noviny – FK – Cvikov B 4:0 (2:0)

TJ Slavoj V.Valtinov – FK Brniště 2:1 (2:1)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *