FA MAHO / Tatran – FK Pertoltice  0 – 7

Po týdenní pauze jsme na domácí půdě přivítali tým z Pertoltic, který ještě neprohrál. Začátek utkání se nám povedl, prvních 10 minut jsme schopný plnit, co si v kabině řekneme. Bohužel poté opět přejdeme na hurá fotbal tak jako v prvních dvou utkáních. Soupeř trestá naše školácké chyby a laxnost. Soupeř vyhrál zaslouženě. Náš výkon byl bohužel velmi slabý, a jak se říká bez „šťávy“.

Na začátku utkání dvě velké šance, které nedáme. Pak lehce obdržený gól po naší chybě v komunikaci v defenzivní činnosti a tým jde psychicky dolů. Poločas „hrůzy“ kdy dostaneme pět gólů, je strašidelný. Ovšem i takový je fotbal. V neděli však na hřišti nebyl žádný fotbalista, který by se chtěl porvat a zvednout prapor našeho týmu. Tomu také odpovídá konečný výsledek utkání.

Nezbývá nám, než utkání hodit za hlavu a pokračovat dále. Musíme makat dále a zapracovat na dalších věcech, které nás trápí. Utkání se nepovedlo a další utkání jsou před námi. Věříme, že se tým bude zlepšovat.

Sestava:

Ondra Blažek – Tomáš Vejskrab, Mára Holub, Kuba Kovalev, Tomáš Velecký – Kuba Souček, Michal Švára, Kuba Linger, Ondra Sedlický – Honza Netík/C/, Matouš Doubek

Střídali: Pavel Nemeš, Venda Svoboda, Ota Wágner, Michal Marček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *