V neděli na domácím hřišti přivítal sdružený tým v sousedském „derby“ Velký Valtinov. Tentokráte se náš tým na souseda připravil. Od začátku utkání jsme byli koncentrováni na fotbal hostujících hráčů. Ti v prvním poločase měli na kopačkách „tutovku“, ale naštěstí pro náš tým míč skončil vedle naší branky. Hrál se velmi pohledný fotbal z obou stran. Na našich hráčích byla vidět chuť se porvat o dobrý výsledek. Poločas 0-0.

Ve druhém poločase jsme se brankově prosadili v 54. minutě. To Ondra Sedlický krásnou přihrávkou našel Tomáše Veleckého, který si nádherně zpracoval míč a umístěnou střelou poslal náš tým do vedení 1-0. Ve druhém poločase se hrál opět pěkný fotbal z obou stran. Naši hráči bojovali o každý míč a dařilo se nám vyhrávat důležité minisouboje. Soupeř to tentokrát u nás neměl jednoduché a tak přišla 85. minuta. To si přihrávka Kuby Lingra našla našeho kapitána Honzu Netíka a ten věděl co má udělat. Nechytatelně poslal míč za záda hostujícího brankáře a vedeme 2-0. Hosté vrhli všechny síly do útoku a jejich odměnou jim byla nastřelená tyčka naší branky. Na více již hosté nedosáhli a tak náš tým slaví tentokráte zaslouženou výhru 2-0. Je to odměna za předvedený výkon. Všichni tentokráte zaslouží pochvalu za bojovnost a chuť se porvat o dobrý výsledek.

Sestava: Ondra Blažek – Tomáš Vejskrab, Mára Holub, Radim Čadek, Sven Švára – Ondra Sedlický, Kuba Lingr, Tomáš Velecký, Michal Marček – Matouš Doubek, Honza Netík /c/

Branky: Tomáš Velecký, Honza Netík

Střídali: Pavel Nemeš, Michal Šťastný

Připraveni: Ota Wagner, Venda Svoboda

Za tým: Marek Holub mladší, Marek Holub starší – trenéři týmu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *