FA MAHO sport/TJ Tatran – Horní Libchava 3 – 3

Nově se rodící sdružený tým sehrál poslední přípravné utkání na domácí půdě s týmem z Horní Libchavy. Začátek utkání byl z naší strany nervózní, nedařila se nám rozehrávka, zbytečně jsme se dostávali pod tlak našimi chybami. Po občerstvovací pauze v polovině první půli a týmové rozmluvě se naše hra uklidnila, začali jsme hrát na balonu a dostali jsme se do hry, kdy jsme po dvou skvělých akcích dokázali srovnat výsledek utkání. 

Ve druhé půli padl gól na každé straně, kdy oba týmy skórovali po standartních situacích. 

Po předešlých dvou utkáních, které se nám výsledkově hodně nepovedla, jsme si před mistrovskými zápasy ukázali, že fotbal hrát umíme. Utkání muselo diváky bavit, kdy viděli 6 branek a řadu nevyužitých příležitostí. 

Za individuální výkony je potřeba pochválit našeho brankaře Ondru Blažka, který pochytal velké množství soupeřových šancí a dva mladé hráče z našich žáků Honzu Netíka mladšího a Vojtu Ryšavého, kteří se v utkání neztratili a ukázali, že jsou příslibem do budoucna. 

Sestava týmu:

Ondra Blažek – Ondra Kysela, Marek Holub mladší, Ondra Sedlický, Michal Marček – Marek Holub starší – David Büttner, Honza Netík starší, Kuba Linger, Dan Machálek – Vojta Ryšavý

Střídali: Honza Netík mladší, Matouš Doubek

Branky: Honza Netík mladší, David Büttner, Marek Holub mladší

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *