3. Kolo III. Třída

FK Cvikov – FA MAHO sport/TJ TATRAN               0:1

V neděli od 17 hodin sehrál náš tým další kolo III. třídy, tentokráte na horké půdě ve Cvikově. Domácí „B“ tým na tom byl výsledkově stejně jako náš tým. My jsme měli co napravovat po dvou výsledkově nepovedených utkáních. 

Začátek utkání byl z naší strany hodně nervózní. Postupem času jsme se začali dostávat do hry a z toho pramenili naše gólové příležitosti, bohužel od začátku sezony náš mladý tým trápí nervozita v zakončení. Na podmáčeném terénu se hrál bojovný fotbal se šancemi v prvním poločase na obou stranách. Domácí tým v prvním poločase zlobil zejména po naší levé straně. Brankové příležitosti nevyužil ani jeden tým a tak byl stav po prvním poločase   0-0.

Do druhého poločasu vystřídal unaveného Otu Wágnera, Michal „Sven“ Švára a v 59. minutě rozhodl utkání. Matouš Doubek byl faulován před pokutovým územím, k trestnému kopu se postavil Sven a krásným obstřelem zdi trefil přesně k tyči domácího brankáře 0-1. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem a domácí jsme téměř k ničemu nepustili. Domácí v závěru utkání vrhli všechny síly do útoku, ale naše výborně pracující defenzíva v čele s gólmanem nápor domácích ustála, a když jsme přestáli v poslední minutě jedinou velkou šanci domácího mužstva ve druhé půli, tak si odvážíme domů zasloužené 3 body. 

Za nasazení a bojovnost je potřeba všem poděkovat. V tomto utkání nechal každý hráč na hrací ploše všechny síly a to byl velký rozdíl od předchozích utkáních. Takže veliká pochvala a jen tak dále.

Sestava týmu:

Ondra Blažek – Ondra Sedlický, Mára Holub ml., Button Kovalev, Ota Wagner / 46. Michal Švára / – Kuba Souček, Kuba Linger, Honza Netík / 80. Václav Svoboda /, Dan Machálek – Michal Šťastný, Matouš Doubek / 74. Pavel Nemeš /

Branka – Michal „Sven“ Švára

ŽK: Ota Wágner, Michal Šťastný

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *