Starší přípravka:

V týdnu odehrála přípravka dvě utkání. Ve středu hrála proti týmu z Bukovan. Po velmi špatném prvním poločase, se tým ve druhém poločase zlepšil, ale porážku tým již neodvrátil.

V pátek odjel tým tým do Stráže pod Ralskem. Čekal se tvrdý boj s domácím týmem. Zápas byl velmi kvalitní proti velmi dobrému týmu domácích. Náš výkon, byl však oproti středě o hodně kvalitnější. Kluci předváděli velmi dobré individuální výkony a to se projevilo i na konečném vítězství našeho týmu.

Starší žáci: FA MAHO sport – Spartak Žandov 3-2

Tým nastoupil po porážce v minulém kole s odhodláním tentokrát výsledkově uspět. Hosté zatím bez ztráty bodu však působili velmi silně. Do vedení šli hosté po proměněném pokutovém kopu. Našemu týmu se povedlo během dvou minut otočit na 2-1. Ve druhém poločase dáváme branku na 3-1. Soupeř zlobil, ale náš tým podržel Honza Kratěna, který hostům chytil pokutový kop. Těm se povedlo v závěrečném tlaku pouze snížit na konečných 3-2.

Muži: SK Noviny – Velký Valtinov / FA MAHO sport 0-2

Sdružený tým zajížděl na hřiště prvního týmu tabulky do Novin. Zde hráči skvělým výkonem, zaskočili domácí tým a vezeme domů tři body za vítězství 0-2.

Hráče je potřeba pochválit za velmi dobrý a zodpovědný výkon.

Za FA – Marek Holub st.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *